Teamleider IT Operations


Fulltime  - Rijswijk - Solliciteer nu

Wij zoeken een

Teamleider IT Operations

Fulltime Rijswijk € 4.500 - € 6.000

Bij Opserve beheren we Linux servers en workloads op Amazon Web Services. Dit doen we voornamelijk voor webdevelopment bureau's en hosting bedrijven, maar ook voor MKB bedrijven die zelf Linux servers of AWS infrastructuur direct afnemen. De nadruk bij Opserve ligt op proactief beheer: we voorkomen veel liever problemen door vooraf maatregelen te nemen dan dat we brandjes blussen. Opserve groeit in aantal klanten en medewerkers, we willen ons team daarom graag uitbreiden met een collega die ons helpt die groei vast te houden en in goede banen te leiden.

Wat krijg je? • Bruto maandsalaris tussen 4500,- en 6000,-
 • 10% Winstdelingsregeling naar werknemers
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenbijdrage van 60% door Eleven
 • 24 tot 28 dagen verlof
 • Flexibele werktijden
 • Flexibel opleidingsbudget
 • Mobiele telefoon vergoeding
 • High-end laptop
 • Dagelijks verzorgde lunch
 • Maandelijkse Innovation Day en wekelijkse Demo Friday

Wat zoeken we? • Een people manager
 • Affiniteit met Linux en AWS
 • HBO werk- en denknivo
 • Iemand die houdt van structuur aanbrengen
 • Ervaring in een B2B omgeving is een pré
 • Affiniteit met Account Management en Project Management
Ben jij dit?

Je bent een ervaren teamleider die gewend is om leiding te geven aan een Operations team waarbij je medewerkers begeleidt en beoordeelt. Opserve heeft nu 4 medewerkers en we verwachten de komende jaren een stevige groei door te maken. Je begeleid en geeft coaching aan onze huidige medewerkers en bent betrokken bij het werven van nieuwe collega’s om de groei te verwezenlijken. 

Je hebt affiniteit met onze basis dienstverlening: Linux systeembeheer en AWS, maar je hoeft niet zelf aan de knoppen te zitten. Wel pak je alles op rondom onze zakelijke dienstverlening richting klanten. Dit betekent dat je het ene moment als projectmanager fungeert waarbij je planning en budget in de gaten houdt en zorgt dat de facturatie tijdig gebeurt; op een ander moment handel je als een accountmanager waarbij je gesprekken met bestaande klanten of potentiële nieuwe klanten voert om duidelijk te maken wat Opserve voor hen zou kunnen betekenen. Samen met de directie stel je plannen op voor de groei van het bedrijf, zowel op gebied van Linux systeembeheer als AWS diensten. Voor dit laatste onderdeel schakel je direct met onze partnermanager bij AWS. 

Je hoeft natuurlijk niet op alle gebieden expert te zijn, het is wel belangrijk dat je het leuk vindt om jezelf in de breedte te ontwikkelen. Bij verdere groei van Opserve zullen we meer specialisten aannemen en kun je sommige van deze taken gaan delegeren. Tegelijkertijd verwachten we dat deze teamleider functie meegroeit in de richting van een management functie.

Wat bieden wij?
Technische uitdaging


 We hebben een groeiend en divers klantenbestand. Naast het dagelijks beheer, voeren we ook interessante projecten uit zoals het inrichten van redundante en schaalbare omgevingen of het migreren van applicaties naar AWS. Omdat we een groeiende organisatie zijn, heb je veel invloed op de toekomst van het bedrijf. De ene dag ben je bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen, de andere dag met de kwaliteit van dienstverlening en op een ander moment juist weer met omzet en groei. Je staat er niet alleen voor: je kunt altijd sparren met de directie van Opserve en collega managementleden van ons zusterbedrijf Eleven.


Persoonlijke groei


 We krijgen steeds meer bijzondere wensen binnen van klanten die om creatieve oplossingen vragen, maar ook buiten het dagelijkse werk besteden we veel aandacht aan kennisdeling en vakmanschap. Onze medewerkers hebben een eigen opleidingsbudget en studieboeken betalen wij. Tijdens de maandelijkse Innovation Day krijg je de tijd om te experimenten met nieuwe methodes en aanpakken. Als daar iets moois uitkomt, delen we die ervaringen tijdens een 2 wekelijkse kennissessie.
Gezonde werkomgeving


Onlangs zijn we als 18e van de 120 uit de bus gekomen in een onderzoek naar de “Vitaalste werkgever van Nederland”. We hebben  flexibele werktijden  en doen niet aan overwerk: je compenseert uren buiten kantoortijden altijd zo snel mogelijk. We draaien beschikbaarheidsdiensten, maar niet in de nacht en met voldoende collega's om te rouleren. We zitten langs de A4 en station Rijswijk is vlakbij. We hebben een ruim en groen kantoor met meer dan 40 m2 per medewerker. Onze rustige werkplekken zijn allemaal voorzien van  zit-sta bureau’s . Elke dag is er vers fruit en een verzorgde lunch beschikbaar.


Meer weten over deze vacature?

Je kunt een mailtje sturen, maar even bellen is soms net zo makkelijk!