20 jaar ervaring in beheer van Linux servers


We hebben systeembeheerders met 20 jaar Linux ervaring en in bezit van LPIC certificaten van het Linux Professional Institute.

Ons team van specialisten


Teeuwis Hillebrand

Operationeel directeur


Menno Zonneveld

Linux System Administrator


Remco Mank

Linux System Administrator / 
AWS Cloud engineer


Rick Kop

Linux System Administrator


Bart Rodenburg

Linux System Administrator


Jeffrey Salij

Linux System Administrator


Carlo Vollebregt

Technisch directeur /
AWS Cloud engineer


Don Olsthoorn

Commercieel directeur


Nicole Planken

Management assistent


Erik Pronk

Financieel medewerker

Direct contact, altijd mogelijk

Wij zijn nog geen robots, gewoon echte mensen die je kunt bellen!

Kennismaken?


Door de toename van de vraag van onze klanten, zijn wij op zoek naar uitbreiding van het team. Ben jij enthousiast geworden over onze dienstverlening en wil je kennis maken met ons? Uiteraard staat de koffie klaar voor een kennismaking!


Onze vacatures

Linux System Administrator

Bij Opserve beheren we een hele reeks Linux servers verdeeld over verschillende hosting partijen. Daarnaast voeren we verschillende infrastructuurprojecten uit voor een diverse groep klanten. De nadruk bij Opserve ligt op proactief beheer en security. Door de toenemende groei van Opserve zijn wij opzoek naar versterking van ons team.

Bekijk vacature

AWS Cloud Engineer

Bij Opserve helpen we onze klanten met migratie van hun workloads naar AWS en voeren we het beheer uit op deze omgevingen. De nadruk bij Opserve ligt op proactief beheer: we voorkomen veel liever problemen door vooraf maatregelen te nemen dan dat we brandjes blussen.


Bekijk vacature 

Teamleider IT Operations

Bij Opserve beheren we Linux servers en workloads op Amazon Web Services. Dit doen we voornamelijk voor webdevelopment bureau's en hosting bedrijven, maar ook voor MKB bedrijven die zelf Linux servers of AWS infrastructuur direct afnemen. De nadruk bij Opserve ligt op proactief beheer: we voorkomen veel liever problemen door vooraf maatregelen te nemen dan dat we brandjes blussen. Opserve groeit in aantal klanten en medewerkers, we willen ons team daarom graag uitbreiden met een collega die ons helpt die groei vast te houden en in goede banen te leiden.

Bekijk vacature